Dorianne is een monobrand damesboetiek in het hogere segment, gevestigd in hartje Den Haag. De personen achter Dorianne zijn Adrine & Kristine. Twee vriendinnen met passie voor mode en oog voor detail. Reizend door modesteden hebben zij gezocht naar de beste merken voor vrouwen die van luxe houden.

Al gauw kwamen zij uit op het Italiaanse merk Elisabetta Franchi. Een uniek merk dat uitblinkt in hoogwaardige kwaliteit stoffen, vrouwelijke pasvormen en stijlvolle details. Tot de klantenkring van Elisabetta Franchi behoren zowel internationale als nationale sterren. Jennifer Lopez, Jessica Alba, maar ook Chantal Janzen en Nicolette van Dam zijn stralend gespot in kledingstukken van Elisabetta Franchi.

Vrouwen die ook willen stralen in kleding van topkwaliteit zijn bij Adrine & Kristine op het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring in de modebranche geven zij persoonlijk en vooral eerlijk stijladvies. Onder het genot van echte Italiaanse koffie bespreken zij jouw wensen en zoeken de juiste kledingstukken voor elk gelegenheid uit.

Benieuwd naar de nieuwste collectie? Bezoek dan gauw de exclusieve damesboetiek aan de Noordeinde 60A in Den Haag!