Bij afgeprijsde artikelen geven wij helaas geen geld retour! Wij geven een tegoedbon. Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Of net niet de juiste maat? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen van de aankoop af te zien (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in onze winkel. Ruilen voor een andere maat of kleur is altijd mogelijk. Vraag een retourcode aan via de onderstaande formulier of via één van onze Webcare Managers en stuur het artikel retour. Wij behouden het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt zijn.

Volg de onderstaande 4 stappen

Stap 1: Check of uw retour aan de volgende voorwaarde voldoet

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten ongedragen zijn. Passen mag natuurlijk wel.
  • Schoenen moeten geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk, met de bijgeleverde en onbeschadigde schoenendoos en verzonden in de originele Dorianne.nl doos.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • De kaartjes mogen niet weggegooid worden of verdwijnen.
  • Zodra de Seal tag verwijderd is van het artikel mag product niet meer retour.

Let op! Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Stap 2: Retour aanmelden

Meld uw ruil of retour via de onderstaande formulier aan.

Stap 3: Verpakking

Voeg de factuur bij de kleding in uw retourzending. U kunt de originele verzendzak en de extra sluit-strip die aan de binnenkant zit gebruiken.

Stap 4: Artikel terug sturen

Verzend uw retour voldoende gefrankeerd (bijvoorbeeld via PostNL of DHL) naar: Dorianne B.V. Noordeinde 60A 2514 GK Den Haag

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten terug naar Dorianne voor rekening van de koper. U ontvangt dit bedrag terug in de vorm van een tegoedcode.